Sve kategorije

Profil kompanije

Početna> O nama > Profil kompanije

Jingjing Pharmaceutical Co., Ltd. je osnovana u oktobru 2007. godine, pokrivajući površinu od 310 mu, sa registrovanim kapitalom od 257.28 miliona juana i više od 700 zaposlenih. To je nacionalno visokotehnološko preduzeće i nacionalno demonstraciono preduzeće tehnoloških inovacija specijalizovano za istraživanje, razvoj, proizvodnju i prodaju sterilnih aktivnih supstanci, aminokiselina i vitaminskih nutritivnih sredstava.

U decembru 2015. godine uspješno je uvršten na tržište vrijednosnih papira novog trećeg odbora sa sigurnosnom šifrom 835033. Od svog kotiranja, dobio je pažnju i priznanje sa svih aspekata na tržištu kapitala, predstavio niz market mejkera i strateških investicionih institucija. , i ušao u inovacijski sloj u prvoj seriji. Nakon uvrštenja na listu, kompanija je implementirala tri ciljane dodatne ponude, sa ukupnim finansiranjem od 240 miliona juana, uglavnom uloženih u istraživanje i razvoj osnovne tehnologije, proširenje glavnog lanca industrije proizvoda, inovacije u tehnologiji projekta i dopunu obrtnog kapitala, formirajući broj osnovnih tehničkih barijera, te postepeno uspostavljanje vodeće pozicije kompanije u podijeljenim industrijama.

Nakon godina rješavanja ključnih problema, tehnički tim kompanije je dobio 67 patenata, uključujući 39 patenata za pronalaske. Sukcesivno je prošao niz sertifikata kao što su preduzeća visoke tehnologije, nacionalne i lokalne zajedničke inženjerske laboratorije, provincijski tehnološki centri preduzeća i provincijske inženjerske laboratorije. Postavio je akademske radne stanice i ocijenjen je kao "Hebei tehnološko inovacijsko demonstracijsko preduzeće", "Hebei mala i srednja tehnološka preduzeća" i prva serija "specijaliziranih, rafiniranih i novih" demonstracionih preduzeća u provinciji Hebei, It je sukcesivno osvajao odličja „Top 100 kineskih preduzeća za demonstraciju inovacija“, „Kineske jedinice za demonstraciju reformi i inovacija“, i bio je uključen u model dionica novog Trećeg odbora „Indeks inovacija“ i „Third Board Medicine“.

1
2
3

Osnovne tehnologije i proizvodi

Tokom godina, kroz stalnu tehnološku inovaciju, kompanija je formirala dve glavne kategorije proizvoda: 1) Sterilni API proizvodi sa tehnologijom kristalizacije kao osnovnom prednošću. Kroz tehnološku platformu "Academician Workstation", naša kompanija je kontinuirano napravila tehnološke pomake u tehnologiji kristalizacije sterilnih API-ja, te je formirala konkurentsku prednost u farmaceutskoj industriji u zemlji i inostranstvu. Trenutno, sterilni API proizvodi naše kompanije (arginin, natrijum karbonat bezvodni i L-alanil-L-glutamin) može zadovoljiti različite posebne potrebe različitih kupaca sterilnog praha za injekcije, ostvariti prilagođene usluge jedan na jedan za kupce, dostići vodeći domaći nivo i imati visok udio na tržištu; 2)Aminokiseline i proizvodi serije vitamina sa tehnologijom biološke katalize enzima kao osnovnom prednošću. Tehnologija biološke enzimske katalize je navedena u sedam novih industrijskih tehnologija koje podržava i razvija 13. Petogodišnji plan kineske vlade. Naša kompanija se fokusira na korištenje platforme za istraživanje i razvoj zajednički uspostavljene sa međunarodnim poznatim institucijama za istraživanje i razvoj bioloških enzima, mi smo prvi u Kini koji je realizirao industrijalizaciju proizvodnje derivata serije aminokiselina i vitamina pomoću biološke enzimske katalize tehnologija, sa širokim tržišnim izgledima, ima snažne konkurentske prednosti.

5
4
6

Planiranje razvoja

U budućnosti, kompanija će se oslanjati na prednosti sterilne tehnologije kristalizacije API-ja i tehnologije biološke katalize enzima, udruživati ​​mudrost tima, prikupljati resurse sa svih strana i fokusirati se na buduće strateške ciljeve. Prvo, kompanija će se oslanjati na osnovnu tehnologiju kako bi postigla proširenje originalnog malog spektra aminokiselina na strategiju velikog asortimana, ubrzala proces industrijalizacije novih proizvoda i nastavila da unapređuje vodeću prednost kompanije u industriji biomedicinskog zdravstvenog segmenta; Drugo, ubrzati proces listiranja na Pekinškoj berzi i pomoći preduzećima da preskoče visokokvalitetni razvoj zahvaljujući prednostima tržišta kapitala.

ONLINE