Sve kategorije

Vijesti

Početna> Vijesti

Farmaceutska industrija Jingjing drži ključnu jedinicu saradnje sa akademicima provincije Hebei!

Vrijeme: 2023-02-24 Hits: 120

Nedavno je Odeljenje za nauku i tehnologiju pokrajine Hebei objavilo listu ključnih jedinica saradnje akademika provincije Hebei u 2022. godini, a farmaceutska industrija spermatina je rangirana na vrhu sa stručno-tehničkom sposobnošću.

Napominje se da je ova lista provincija Hebei za dalje jačanje i unapređenje uvođenja inteligencije akademika širom provincije, a ukupno 34 preduzeća širom provincije rangirana su kao ključna jedinica saradnje među akademicima u provinciji Hebei kroz petlju upućivanja , stručni pregled i komunikacija. Farmaceutska industrija Jing je glatko prošla stručnu recenziju i komunikaciju i bila je rangirana kao ključna jedinica saradnje među akademicima provincije Hebei.

Ključna jedinica saradnje akademika je izgradnja poslovnih jedinica tipa ETO ili društvenih organizacija osnovanih od strane Pokrajinskog odeljenja za nauku i tehnologiju, koje mogu da rade sa akademicima i njihovim timovima na ostvarivanju naučne i tehnološke saradnje, promovišu sposobnost samostalne inovacije. , te realizovati novu inovativnu platformu u zajedničkom razvoju dvije strane.

Farmaceutska industrija Spermatjing uvijek insistira na odvijanju i saradnji istraživanja sa profesionalcima, a stručnjaci ETO kontinuirano unapređuju tehnološki napredak i naučno-tehnološki razvoj. U budućnosti će farmaceutska industrija Semijing razvijati duboku saradnju sa akademicima i njihovim timovima zasnovanim na ovoj osnovi, kontinuirano unapređivati ​​nivo tehnologije i snagu nauke i tehnologije, ubrzavati promociju sposobnosti inovacija i sposobnosti istraživanja i razvoja proizvoda, i doprinositi najveća snaga za nacionalnu farmaceutsku industriju.

Prethodna: Radite svjetski poznatih proizvođača aminokiselina

Sledeće: Dobre vijesti, Jingjing Pharmaceutical je dodao nove sorte i uspješno postigao masovnu proizvodnju!

ONLINE