Sve kategorije

Vijesti

Početna> Vijesti

Radite svjetski poznatih proizvođača aminokiselina

Vrijeme: 2023-02-24 Hits: 128

Arginin, bezvodni natrijum karbonat može ući na američko tržište kao dodatak prehrani; Sterilni arginin je komercijalno dostupan u Japanu i aranexu; D - kalcijum pantotenat se plasira na adm kompaniju, istaknutu američku kompaniju za preradu hrane i trgovinu robom" uz pomoć dobitnika Nobelove nagrade za fiziološku medicinu, dr. Freda Murada, Jing Kang Wanga i njegovog tima "Super Brain", kompanija je preuzela vodeća u zemlji u tehnologiji proizvodnje sterilnog arginina i posvećena je proizvodnji najspecijaliziranije serije aminokiselina i vitamina na svijetu, s vrhunskim talentom koji nam omogućava da postignemo sustizanje zaostataka." bin Shu Li, predsjednik okruga Ningjin arginin Pharmaceutical Co., Ltd.

图片1_副本

Spermatine pharmaceuticals, koji se nalazi u industrijskom parku Da Cao Zhuang u okrugu Ningjin, sada je vodeća farmaceutska industrija u industriji, formirajući seriju sterilnih medicinskih supstanci sa aseptičnom tehnologijom kristalizacije kao jezgrom i nizom aminokiselina i njihovih derivata sa biološkim enzimsku katalitičku tehnologiju kao jezgru, koja je plasirana na novi tri ploče.

U početku, ograničene nivoom procesa kristalizacije, kompanije su mogle proizvesti samo dva proizvoda arginina, a godišnja vrijednost proizvodnje bila je manja od 50 miliona RMB. U to vrijeme, domaći arginin je uglavnom ovisio o uvozu. "Da bi se razbio međunarodni monopol, neophodno je povećati ulaganja u nauku i tehnologiju, istraživanje i razvoj, tražiti i sarađivati ​​s vrhunskim talentima u industriji", rekao je bin Water Li

Oni su prvi bili Jing Kang Wang, član srodne Kineske akademije inženjeringa, koji su se zajednički bavili tehničkim poteškoćama kao što su izolacija i kristalizacija ekstrakcije kako bi popunili nacionalnu prazninu u proizvodnji sterilnih lijekova. Brzi razvoj farmaceutskih preparata spermatina privukao je i dosta talenata da se okupe, a 2016. godine je dr. MULARD, dobitnik Nobelove nagrade za fiziološku medicinu, angažovan da bude glavni naučni savetnik za spermatinske lekove, što je postavilo temelje za izgradnju utemeljenje vodeće farmaceutske industrije i transformacija tehnoloških rezultata u biomedicinu.

Tehnologija je prva produktivnost. Kako bi osigurao napredak u naučnom i tehnološkom nivou kompanije i održivost budućeg razvoja, bin Hui Li, koji je diplomirao na Univerzitetu Tianjin i odrastao u North China Pharmaceuticals, također je vodio tehnološki tim kroz noćno i dnevno tehničko istraživanje i dobio patent 54, 7 novih proizvoda identifikacija nove tehnologije, 5 registracionih brojeva različitih lijekova, sukcesivno kroz niz odobrenja od visokotehnoloških poduzeća, Nacionalne zajedničke inženjerske laboratorije, itd.

Trenutno, godišnja bruto vrednost industrijske proizvodnje kompanije je skoro 400 miliona RMB, a njeni proizvodi se prodaju u inostranstvu i inostranstvu. "U budućnosti, na osnovu prednosti aseptične tehnologije kristalizacije ljekovitih tvari i tehnologije katalize bioloških enzima, farmaceutska industrija spermatina će ostvariti strateško proširenje originalnih malih aminokiselina u veliki izbor, ubrzati proces industrijalizacije novih proizvoda i kontinuirano poboljšavati vodeća prednost kompanije u velikom zdravstvenom segmentu industrije biomedicine", rekao je bin Shu Li.

Prethodna: L-serin, aminokiselina usko povezana s kvalitetom sna

Sledeće: Farmaceutska industrija Jingjing drži ključnu jedinicu saradnje sa akademicima provincije Hebei!

ONLINE